Ochrana osobných údajov

Spoločnosť Jaspol Export- Import spol. s r.o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení.

Aké osobné údaje od Vás zhromažďujeme?

Aby sme vedeli správne určiť Vaše priania a potreby a následne ich aj korektne plniť, potrebujeme od Vás v niektorých prípadoch Vaše osobné údaje. Zozbierané údaje sú následne použité na podporu zákazníckeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou Jaspol Export-Import spol. s r.o. Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov.

Údaje zbierame od svojich klientov viacerými spôsobmi - pri registrácii alebo pri objednávke. Ide hlavne o meno a priezvisko zákazníka, fakturačnú a dodaciu adresa, telefónny a e-mailový kontakt. Pri každom kroku sa spoločnosť Jaspol Export-Import spol. s r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Osobné údaje sú v prvom rade využívané na elektronické vybavenie objednávky, realizáciu dodávky, zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami. Ďalej na marketingové účely Jaspol Export-Import spol. s r.o. a k tvorbe rozličných štatistík, ktoré sú však využívané len na interné účely. Spoločnosť Jaspol Export-Import spol. s r.o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky.

Ako môžem zmeniť, aktualizovať alebo odstrániť svoje osobné údaje?

Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na e-mail eshop@eshop.sk Zároveň, na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť Jaspol Export-Import spol. s r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Ak si neželáte naďalej dostávať newsletter od Sona.sk, odber noviniek môžete zrušiť kliknutím na „odhlásenie¨ v dolnej časti newslettra. Spoločnosť Jaspol Export- Import spol. s r.o. si za prevedenú akciu neúčtuje žiadny poplatok.

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou situácii opísaných nižšie:

V prípadoch externého spracúvania

Vaše osobné údaje majú k dispozícii niektorí naši dodávatelia, ktorí ich spracúvajú pre nás, na základe našich pokynov a v súlade s týmto dokumentom. Pri tom dodržiavajú všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby vašim osobným údajom poskytli požadovanú ochranu.

Medzi týchto partnerov v súčasnosti patria:
An systéms.sk, s.r.o.Požiarna 1048/4 02001 Púchov
Smartweb s.r.o.Stummerová 54 95501 Topoľčany
GEIS Parcel SK s.r.o.Zlatovská 37 91105 Trenčín

Čo sú COOKIES a ako ich využvame?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť Jaspol Export-Import spol. s r.o. používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke www.sona.sk. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Na základe cookies získavame údaje ako je celkový počet zákazníkov a taktiež sa informujeme, či ste už našu stránku navštívili. Takto vieme, aký tovar na internete nakupujete a môžeme Vám ponúknuť produkt, ktorý hľadáte s akciovou cenou napr. prostredníctvom newsletteru.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

Záverečné ustanovenia

1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste zoznámený s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste zoznámený s podmienkami ochrany osobných údajov až je v celom rozsahu akceptujete.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.05.2018.

DOPRAVA nad 60€ ZDARMA!

Doprava pri nákupe nad 60€ ZDARMA.

Nová Kolekcia Jeseň/Zima 2018

Nové modely vaších obľúbených značiek už v predaji

RÝCHLE DORUČENIE

Tovar doručíme do 48 hodín od potvrdenia.